Kwispedoor reiniger voor tandartspraktijken


Uit onderzoek blijkt dat veel patiënten bij een bezoek aan de tandarts de spuikom als onhygiënisch ervaren. Na het commando «spoelen» kijken ze regelrecht in de verontreiniging die de vorige patiënt heeft achtergelaten. Ook de geur die ze dan inhaleren wordt als zeer onprettig ervaren.

Met DENAA+ Spittoon Cleaner behoord dit tot het verleden en heeft de dentale sector de mogelijkheid om op een maatschappelijk verantwoorde manier een extra service te bieden. De helderblauwe kleur en frisse geur van DENAA+ Spittoon Cleaner zal door de patiënten als prettig worden ervaren.

De samenstelling van DENAA+ Spittoon Cleaner is gebaseerd om milde oppervlakte actieve stoffen. De behulpzame micro-organismen ruimen het organisch afval op in de afvoer op zodat onaangename geuren tot het verleden behoren.

 1. Microscopisch diepgaande reiniging
 2. Verwijdert de biofilm in de afvoer
 3. Elimineert onaangename geuren
 4. Wordt als aangenaam ervaren door patiënten
 5. Minimaliseert het risico van een bacteriële infectie
 6. Milieuvriendelijk
 7. Snel biologisch afbreekbaar
 8. Niet schadelijk of irriterend tijdens gebruik

Artikelnummer : 8719128120515

Kwispedoor reiniger voor tandartspraktijken

Gebruiksaanwijzing

Breng gedurende de dag regelmatig DENAA+ Spittoon Cleaner aan en spoel naar gelang van de frequentie en vervuiling door met water. DENAA+ Spittoon Cleaner is thixotroop waardoor het niet direct in de afvoer verdwijnt.


Samenstelling

 1. Water
 2. Micro-organismen
 3. Geur-absorber
 4. Munt aroma

Verpakking

 1. Spuitfles – 750ml

Aanbevelingen

Schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Niet inslikken. Vermijd contact met ogen. Bewaren op een droge plaats tussen de 10°C & 30°C en buiten bereik van kinderen.


Dit product is gecertificeerd

sdkCruelty-free & VeganRecyclable
[ratings id=”1419″]