DENAA+Fitness & Wellness


Met welk doel?

Het DENAA+ Fitness & Wellness-assortiment bestaat uit innovatieve wasmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor sport-, fitness- en wellnesscentra waar duurzame hygiëne en de eliminatie van slechte geuren een belangrijke rol spelen, vooral in het welzijn van bezoekers. Deze lijn werd in Luxemburg ontwikkeld met de steun van de wetenschap om ondeugelijke bacteriën effectief en natuurlijk te vernietigen, met respect voor de waterlozingen die dit met zich meebrengt.
Met DENAA+ Fitness & Wellness-producten kunnen privé- en openbare sportfaciliteiten nu veilig worden gereinigd en onderhouden zonder chemicaliën.

Het voordeel van onze oplossingen

Samengesteld uit micro-organismen, beter bekend als probiotica, en natuurlijke grondstoffen, onze oplossingen reinigen diepgaand en optimaliseren tegelijkertijd het biologische evenwicht voor minder risico op bacteriële ziekten, maar ook de ontwikkeling van bacteriën die slechte geuren veroorzaken bij voorbeeld zweten.
In dit assortiment voor het reinigen van sportfaciliteiten vindt u producten zoals oppervlaktereinigers, vloerreinigers, sanitairreinigers, wellnessruimteroosters (zwembaden) of ook bekende EMS-jassenreinigers (vesten met elektrostimulatie). Aarzel niet om de producten DENAA+ Fitness & Wellness te gebruiken, ze laten een grondige reiniging toe met respect voor het milieu.
Onze producten zijn biologisch afbreekbaar en verbergen geen slechte geuren, ze verwijderen ze actief. Bovendien zijn ze natuurlijk gegarandeerd veilig voor u en het milieu.

  1. DrainDrain
  2. CleanClean
  3. FloorFloor
  4. FreshFresh
  5. WaterWater
  6. WashWash