Clean


DENAA + CLEAN is het ideale alternatief voor uw klassieke reinigingsmiddelen. Dit product is eenvoudig te gebruiken en de effectiviteit ervan is wetenschappelijk bewezen.
Dit universele product is speciaal ontworpen voor oppervlakken, ramen, spiegels, tegels, sport- en fitnessfaciliteiten en -apparatuur.
DENAA + CLEAN bevat micro-organismen die kort na het aanbrengen actief worden. De kleinste deeltjes organisch vuil dienen als voedsel voor deze micro-organismen en verdwijnen. Onaangename geuren worden ook afgebroken. Bacteriën en ziekteverwekkers worden door dit ingenieus reinigingsproces verplaatst. Deze reinigingsoplossing is gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten. Deze zijn door experts geselecteerd om hun effectiviteit te waarborgen.
DENAA + CLEAN is een veganistisch product en is niet getest op dieren. Het is ook samengesteld uit een natuurlijk parfum van sinaasappel en granaatappel.
DENAA + CLEAN CONCENTRATE 50 is de geconcentreerde versie van onze gebruiksklare oplossing DENAA + CLEAN. Door het product met water te verdunnen, kan de gebruiker de DENAA + CLEAN op een gezonde en duurzame manier blijven ervaren. Ons concentraat kan eenvoudig worden gebruikt met onze Provilan-spuitmiddelen of met uw eigen sproeisystemen. Dit is een duurzame reiniging!

EAN : 8719128129334 (500ml)
EAN : 8719128129341 (1l)
EAN : 8719128129358 (5l)

WC-Reiniger

Instructies

Schud de klaar voor gebruik fles voor gebruik.
Spray licht op het oppervlak en veeg met een schone microvezeldoek.
Bijvullen een DENAA + CLEAN-sproeier of eigen fles:
Schud DENAA + CLEAN CONCENTRATE 50 voordat u de fles opnieuw vult.
Giet 10 ml concentraat in de lege spuitfles en vul langzaam met ongeveer 490 ml lauw kraanwater. Sluit de fles en kort schudden.
Voor veilig en efficiënt opladen moet de doseringsspecificatie (1:50) altijd worden gevolgd. 1 liter concentraat geeft 51 liter DENAA + CLEAN klaar voor gebruik met kraanwater.


Samenstelling

  1. Water
  2. Micro-organismen
  3. Oppervlakte-actieve stoffen
  4. Sinaasappel- en granaatappelgeur

Conditioning

  1. 500 ml klaar voor gebruik fles
  2. 1000 ml klaar voor gebruik fles
  3. 5000 ml concentraat fles

Aanbevelingen

Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren in een gesloten container en op een droge plaats tussen 10 ° C en 30 ° C. Tegen vorst beschermen. Niet gebruiken in combinatie met andere producten


Dit product is gecertificeerd

sdkCruelty-free & VeganRecyclable
[ratings id=”1606″]