Health


DENAA + Health is het ideale alternatief voor conventionele reinigings- en desinfectiemiddelen.
DENAA + Health is een product speciaal ontworpen voor het microscopisch reinigen van stoelen en rustplaatsen, zelfs in natte ruimtes.
Deze reinigingsoplossing is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten die organische vuildeeltjes en onaangename geuren verwijderen. Niet alleen op de oppervlakte, maar ook diep. Onze micro-organismen reinigen niet alleen betrouwbaar, maar optimaliseren geleidelijk het evenwicht van de microflora. Van toepassing tot toepassing worden steeds meer vervuilende bacteriën geëlimineerd. Microbiële reiniging is efficiënt en biedt een gezondere omgeving voor sportactiviteiten. Het is een oplossing die ook ons immuunsysteem ondersteunt.
DENAA + Health is een veganistisch product en is niet getest op dieren. Het is ook samengesteld uit een natuurlijk parfum van sinaasappel en granaatappel. 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Deze zijn door experts geselecteerd om hun effectiviteit te waarborgen.

EAN : 8719128129396 (500ml)
EAN : 8719128129402 (5l)

WC-Reiniger

Instructies

Schud de klaar voor gebruik fles voor gebruik.
Spray licht op het oppervlak en veeg met een schone microvezeldoek.


Samenstelling

  1. Water
  2. Micro-organismen
  3. Oppervlakte-actieve stoffen
  4. Sinaasappel- en granaatappelgeur

Verpakking

  1. 500 ml fles klaar voor gebruik
  2. Fles van 5000 ml klaar voor gebruik

Aanbevelingen

Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren in een gesloten container en op een droge plaats tussen 10 ° C en 30 ° C. Tegen vorst beschermen. Niet gebruiken in combinatie met andere producten.


Dit product is gecertificeerd

sdkCruelty-free & VeganRecyclable
[ratings id=”1606″]