Luchtreiniger


DENAA+ Fitness + Wellness AIR is een oplossing die is ontworpen om herbruikbare stofmaskers, handschoenen en textile te reinigen. Het product is ook ontwikkeld voor de microscopische reiniging van binnenlucht op werkplekken, in voertuigen en op kantoren. Het is een ecologische spray die het organische vuil op textiel afbreekt. De formule is verrijkt met micro-organismen en gemaakt van natuurlijke en veganistische ingrediënten en elimineert de moleculen die verantwoordelijk zijn voor onaangename geuren. Het product introduceert een gezonde flora en werkt als een beschermende barrière, die zorgt voor duurzame hygiëne voor de consument.
De antiallergische werking maakt het ook mogelijk om effectief te vechten tegen verschillende organische allergenen zoals pollen, dierenhaar of de organische moleculen die verantwoordelijk zijn voor allergieën voor huisstofmijt.

 1. Wetenschappelijk getest door laboratoria voor luchtkwaliteit
 2. Veganistisch gecertificeerde en duurzame ingrediënten
 3. Anti-allergische werking
 4. Niet irriterend of giftig
 5. Natuurlijke parfum van Aloe Vera

EAN : 8719128121116
Dit product is geen geneesmiddel of een gezondheidsproduct.

Purificateur d'air

Instructies

Schud het product voor gebruik en spuit meerdere keren per dag in de lucht of twee – driemaal op textiel. Laat drie tot tien minuten drogen.


Samenstelling

 1. Water
 2. Micro-organismen
 3. Parfum Sinaasappel en Granaatappel
 4. Castorolie
 5. pH-regelaar

Verpakking

 1. 300ml

Aanbevelingen

Schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Niet doorslikken. Contact met ogen vermijden. Bewaar op een droge plaats en buiten het bereik van kinderen.


Dit product is gecertificeerd

sdkCruelty-free & VeganRecyclable
[ratings id=”1276″]