WC-REINIGER


DENAA + DRAIN WC-REINIGER is een oplossing met uitstekende reinigings- en ontkalkingseigenschappen. Dit product bevat geen chloor of gevaarlijke ingrediënten. Met DENAA + DRAIN WC CLEANER kunnen schone toiletten verkregen worden zonder schadelijke gevolgen voor het milieu. DENAA + DRAIN WC CLEANER is een veganistisch reinigingsmiddel voor toiletten en is niet getest op dieren. Het is ook samengesteld uit een natuurlijk parfum van sinaasappel en granaatappel. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en zijn door experts geselecteerd om de effectiviteit te garanderen.

De micro-organismen die aanwezig zijn in DENAA + DRAIN WC CLEANER vormen een bio film op de wanden van de toiletten en breken de aanhangende organische afzettingen af. Haar, huidschilfers, vetten, oliën, zeepresten, vuildeeltjes en uitwerpselen zijn organische moleculaire structuren die micro-organismen eenvoudig metaboliseren. Onaangename geurtjes verdwijnen en rioolleidingen blijven schoon. Opgemerkt moet worden dat micro-organismen tijd nodig hebben om hun werk te doen. Eventuele verstoppingen moeten handmatig worden verwijderd.

EAN : 8719128129280 (750ml)
EAN : 1l 8719128129297 (1l)
EAN : 5l 8719128129303 (5l)

WC-Reiniger

Instructies

Knijp in de fles om een klein beetje product onder de randen van de kom te gieten. Laat tien minuten intrekken, wrijf met een borstel en spoel. Dit is een thixotroop product dat dus langzaam stroomt.
DENAA + AFVOERCONCENTRAAT 50: Schudden voor gebruik. Giet lauw water in wastafels, kuipen, douches en toiletten. Giet vervolgens 50 ml DENAA + AFVOERCONCENTRAAT. Spoelen met lauw water. Gebruik de afvoerpijp niet gedurende 8 tot 12 uur. Herhaal dit eenmaal per week om een blijvend resultaat te verkrijgen. Bestaande obstakels moeten handmatig worden verwijderd.


Samenstelling

  1. Water
  2. Micro-organismen
  3. Niet-ionogene tensioactieve stoffen
  4. Oppervlakte-actieve stoffen
  5. Sinaasappel- en granaatappelgeur

Conditioning

  1. Fles van 750 ml klaar voor gebruik
  2. Fles van 1000 ml geconcentreerd
  3. Fles van 5000 ml geconcentreerd

Aanbevelingen

Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren in een gesloten container en op een droge plaats tussen 10 ° C en 30 ° C. Tegen vorst beschermen. Niet gebruiken in combinatie met andere producten.


Dit product is gecertificeerd

sdkCruelty-free & VeganRecyclable
[ratings id=”1606″]