Anti-allergie spray


EVAA+ Green Allergy Free is een milieuvriendelijk spray ter preventie van huisstofmijtallergie.

Huisstofmijten zijn kleine spinachtige organismen (arachniden). Ze bijten niet, maar voeden zich met huidschilfers van mensen of dieren en met schimmels. De uitwerpselen van de huisstofmijt zijn de oorzaak van de allergische reactie. Ze komen het meest voor in stofdeeltjes van huisstof, tapijten, beddengoed, meubelbekleding en gordijnen. Deze stofdeeltjes zweven ook in de lucht, vooral in huizen en gebouwen waar slecht wordt schoongemaakt, weinig geventileerd wordt en waar veel mensen en/of dieren leven. In vrijwel ieder huis komt de huisstofmijt voor, het hele jaar door.

  1. Langdurige werking
  2. Niet irriterend of giftig

Artikelnummer : 8719128120812
Dit product is geen geneesmiddel of een gezondheidsproduct.

Anti-allergie spray

Gebruiksaanwijzing

Vanzelfsprekend zijn een goede hygiëne en voldoende ventilatie de belangrijkste voorwaarden om allergieproblemen te voorkomen. Spray gedurende 5 dagen 1 keer per dag in de lucht en laat de nevel op het oppervlak neerdalen. Maak het oppervlak niet nat (licht vernevelen) en niet afvegen. Daarna om de 3 dagen herhalen.


Samenstelling

  1. Water
  2. Micro-organismen
  3. Aloë vera aroma

Verpakking

  1. Spray – 300ml

Aanbevelingen

Schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Vermijd contact met ogen. Bewaren op een droge plaats tussen de 10°C & 30°C en buiten bereik van kinderen.


Dit product is gecertificeerd

sdkCruelty-free & VeganRecyclable
[ratings id=”1256″]