LUCAA+Natuurlijke verzorging voor katten en honden


Met welk doel ?

Een huisdier brengt veel geluk met zich mee, maar heeft ook onaangename hygiënische gevolgen: geurtjes, allergieën, een vuiler huis, enz. Bovendien moet u uw beste vriend in goede gezondheid en fit houden!

Het LUCAA+ assortiment voor huisdieren bestaat uit natuurlijke producten voor de verzorging en hygiëne van uw hond/kat/konijn of ander lievelingsdier. Wij bieden u een volledig assortiment om uw huisdier te verzorgen en te beschermen: van snuit tot staart, en niet te vergeten uw leefomgeving (hok, strooisel, mand, stoelen, tapijten, speelgoed enz.).

Het voordeel van onze oplossingen

Onze oplossingen, samengesteld uit nuttige micro-organismen, ook wel probiotica, en 100% ecologische ingrediënten, reinigen diepgaand en optimaliseren tegelijkertijd het biologische evenwicht voor minder risico op bacteriële ziekten. Het beste voor onze viervoeters!

Onze producten zijn biologisch afbreekbaar en verbergen geuren niet, maar elimineren ze actief. Bovendien zijn ze uiteraard volkomen veilig voor u, uw harige vrienden en het milieu.

  1. Anti-geur voor huisdierenAnti-geur
  2. Huisdier vachtverzorgingVachtverzorging
  3. Huisdieren shampooShampoo
  4. Anti-allergisch huisdierensprayAnti-allergisch
  5. Huisdieren wondbehandeling reinigerWondbehandeling reiniger
  6. Huisdieren tandverzorgingTandverzorging
  7. Orenverzorging voor huisdierenOrenverzorging
  8. HuisdierenoogverzorgingOogverzorging
  9. Huisdieren oppervlaktereinigerOppervlakte reiniger