Intiemverzorging


Voor een goede hygiëne moeten ook de geslachtsdelen van het paard regelmatig worden gereinigd. In de koker van een hengst of de ruin ontwikkelt zich een kleverige stof, (smegma) wat zich kan opstapelen en samen met ander vuil kan vormen tot klonters die ontstekingen kunnen veroorzaken. Bij witharige paarden zie je soms smegma vlekken op de binnenkant van de achterbenen. Bij een hengst of ruin zie bij het uitschachten van de penis vaak ook droge gele velletjes of korstjes zitten. Bij een merrie kan er vuil tussen de tepels zitten.

LUCAA+ Horse Intimate Care is van milde samenstelling en geeft geen irritaties. De behulpzame micro-organismen ruimen de smegmavlekken op en zorgen voor een microbieel evenwicht van de geslachtsdelen waardoor het risico op een bacteriële infectie en de opstapeling van smegma aanzienlijk worden verminderd.

Artikelnummer : 8719128120881

Intiemverzorging

Gebruiksaanwijzing

Het reinigen van de geslachtsdelen vereist vaak geduld en discipline want het paard zal bij aanraking de penis vlug intrekken. Probeer dit zeker nooit te verhinderen. Zorg er voor dat het paard goed ontspannen is (meestal tijdens een wasbeurt) zodat de penis vanzelf uitschacht. Spray de koker en de penis in met LUCAA+ Horse Intimate Care en was met een zacht sponsje of doekje en lauwwarm water. Smegma vlekken op de binnenkant van de achterbenen om de 3 dagen licht besproeien en laten inwerken. De vlekken zullen langzaam verdwijnen. Als het paard zich in geen geval laat betasten aan de geslachtsdelen, spray dan LUCAA+ Horse Intimate Care zodra de situatie zich voor doet zonder aanraking. De behulpzame micro-organismen doen dan ook hun werk en na verloop van tijd zal er verbetering merkbaar zijn.


Samenstelling

  1. Water
  2. Micro-organismen
  3. Oppervlakte-actieve stoffen

Verpakking

  1. Spray – 300ml

Aanbevelingen

Schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Vermijd contact met ogen. Bewaren op een droge plaats tussen de 10°C & 35°C en buiten bereik van kinderen.


Dit product is gecertificeerd

sdkCruelty-free & VeganRecyclable
[ratings id=”1372″]

Volgen ons op sociale netwerken