Oogreiniger


LUCAA+ Horse Eye Care is mild en veilig in gebruik. Reinigt en verzorgd de ogen. Meestal zijn vliegen de oorzaak van oogontsteking bij paarden. Vliegen voeden zich op de huid en slijmvliezen. Vooral in de zomer zie je overal vliegen op de huid van paarden zitten. Dit kan uitmonden tot een echte plaag. Vooral de slijmvliezen van de ogen zijn hier erg gevoelig voor. Stof, vuil en haartjes kunnen ook oogontsteking veroorzaken. De ogen zijn rood en tranen. De oogleden kunnen verdikken en de binnenkant van het ooglid puilt uit. Verzorg dit snel om ernstige beschadiging aan de ogen te voorkomen.

Artikelnummer : 8719128120850
Dit product is geen geneesmiddel of een gezondheidsproduct.

Oogreiniger

Gebruiksaanwijzing

Werk altijd met handschoenen en zuiver materiaal.

Doordrenk een watje of papieren zakdoekje met LUCAA+ Horse Eye Care en dep hiermee het vuil op de oogleden voorzichtig weg. Gebruik altijd voor elk oog een verschillend watje of zakdoekje om het ene oog niet via het andere oog te infecteren. Herhaal deze behandeling regelmatig om ontsteking te voorkomen. Heeft het paard veel last van vliegen gebruik dan ook een vliegenkap of masker.


Samenstelling

  1. Water
  2. Micro-organismen

Verpakking

  1. Spray – 100ml

Aanbevelingen

Schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Niet rechtstreeks in de ogen sprayen. Bewaren op een droge plaats tussen de 10°C & 35°C en buiten bereik van kinderen.


Dit product is gecertificeerd

sdkCruelty-free & VeganRecyclable
[ratings id=”1372″]

Volgen ons op sociale netwerken