Oorreiniger


Verzorging van de oren is ook belangrijk bij paarden. Over het algemeen laten paarden zich niet graag aanraken aan de binnenzijde van de oorschelp. De slimme spraymethode van LUCAA+ Horse Ear Care reinigt en verzorgt de oren voorzichtig, mild en veilig. De behulpzame micro-organismen zorgen voor een zelfreinigende werking en bij regelmatig gebruik verdwijnen de korsten bij oorschelpverhoorning. In de beginfase van oorschelpverhoorning kunnen paarden last hebben van jeuk en irritatie. Zodra de aandoening helemaal is doorgebroken hebben ze geen last, en is het eerder een cosmetisch probleem.

Artikelnummer : 8719128120867
Dit product is geen medicijn of een medisch hulpmiddel.

Oorreiniger

Gebruiksaanwijzing

Verstuif 3 tot 4 keer per week op een afstand van ongeveer 30cm licht in de oorschelpen en laat de behulpzame micro-organismen hun werk doen. Bij symptomen oorschelpverhoorning de behandeling om de 2 dagen herhalen. LET OP!!! Om schrik reactie te voorkomen een ruime afstand bewaren van het oor en laat de nevel neerdalen.


Samenstelling

  1. Water
  2. Micro-organismen
  3. Oppervlakte-actieve stof

Verpakking

  1. Spray – 100ml

Aanbevelingen

Schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Vermijd contact met ogen. Bewaren op een droge plaats tussen de 10°C & 35°C en buiten bereik van kinderen.


Dit product is gecertificeerd

sdkCruelty-free & VeganRecyclable
[ratings id=”1372″]

Volgen ons op sociale netwerken