Mondhygiëne voor paarden


Net als bij mensen is de verzorging van het paardengebit ook belangrijk. Paarden met een slecht of onverzorgd gebit zijn meer vatbaar voor koliek. Door slechte tandverzorging kunnen er gemakkelijk ontstekingen optreden waardoor de eetgewoonte veranderd en het bit niet meer wordt verdragen.

LUCAA+ Horse Dental Care is een veilige en slimme dagelijkse gebitverzorging voor paarden. De behulpzame micro-organismen introduceren de optimale microflora waardoor organisch vuil en voedselresten geen kans krijgen om zich vast te hechten op onbereikbare plaatsen. De aangename groentesmaak en de slimme spraymethode maakt deze behandeling tot een eenvoudig klusje.

Artikelnummer : 8719128120874

Mondhygiëne voor paarden

Gebruiksaanwijzing

Voor het beste resultaat verstuif om de 2 tot 3 dagen licht in de mond en op het gebit en laat de behulpzame micro-organismen hun werk doen. Laat het gebit ook regelmatig controleren op haken. Haken zijn vlijmscherpe punten die ontstaan door ongelijkmatige slijtage door het kauwen. Haken kunnen wondjes veroorzaken met pijnlijke ontstekingen tot gevolg.


Samenstelling

  1. Water
  2. Micro-organismen
  3. Oppervlakte-actieve stof
  4. Groente smaak

Verpakking

  1. Spray – 100ml

Aanbevelingen

Schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Vermijd contact met ogen. Bewaren op een droge plaats tussen de 10°C & 35°C en buiten bereik van kinderen.


Dit product is gecertificeerd

sdkCruelty-free & VeganRecyclable
[ratings id=”1372″]

Volgen ons op sociale netwerken