Probiotic Group


Probiotic Group heeft de ambitie om een toonaangevend merk te worden in de reiniging- en zorgsector. Probiotic Group representeert innovatieve en milieuvriendelijke producten met een toevoeging van behulpzame micro-organismen. Op deze manier kunnen we onze klanten een betere ervaring van welzijn en veiligheid bieden.

Logo Probiotic Group

Ons missie

De missie van Probiotic Group is het aanbieden van erkende producten van hoge kwaliteit, onze milieuvriendelijke producten worden op een natuurlijke wijze geproduceerd en beschermen organisme tegen verschillende infecties. natuurlijk en milieuvriendelijke producten die organisme beschermd tegen verschillende infecties. Probiotica zijn sinds het ontstaan van de aarde ons geheime wapen in de strijd tegen de kwaadaardige microbe. We streven ernaar om als bedrijf te groeien, terwijl we onze gezamenlijke, ecologische voetafdruk verminderen.


Onze visie

De visie van Probiotic Group is om de gezondheid van de mensen te beschermen. Dit realiseren wij door onze natuurlijke producten, die simpelweg ons leven beschermen tegen verschillende infecties. Probiotic Group heeft ambitieuze plannen voor duurzame groei en we streven ernaar om de manier waarop men omgaat met microbe te revolutionaliseren.


Onze waarden

 1. Sociale verantwoordelijkheid
 2. Betrouwbaar
 3. Effectief
 4. Ethisch
 5. Duurzaam

Onze referenties

 1. Alcyon logo
 2. V.Pharma logo
 3. Logo Farm
 4. LCSB logo
 5. Laboratoires Réunis logo
 6. Hulphond logo
 7. Gestüt Sonnenhof logo
 8. Logo LIST
 9. Logo Kazidomi

Wij werken met

 1. Amazon Web Services logo
 2. Microsoft Office 365 logo
 3. Exact logo

Meer informatie

Voor meer informatie over Probiotic Group, ons team en onze vacatures, klik op deze link.