Over Provilan


Provilan® is een merk van Probiotic Group en het resultaat van een perfecte combinatie tussen wetenschap en natuur. Provilan® wil met zijn verschillende assortimenten van verzorgings- en reinigingsproducten een gezonde en heilzame omgeving creëren voor iedereen: mens, dier en natuur.

“Een schoon, gezond en veilig resultaat dankzij een perfecte combinatie tussen wetenschap en natuur”

Onze producten onderscheiden zich door dezelfde dynamiek: natuurlijk, veilig en van hoge kwaliteit. Bovendien garanderen ze een grondige reiniging, verfrissen ze de lucht en creëren ze een aangenaam gevoel van welzijn.

Producten op basis van probiotica

Langdurig/slecht/verkeerd gebruik van chemische desinfectie- en reinigingsmiddelen kan vreselijke gevolgen hebben en gevaarlijk zijn voor mens, dier en milieu.

Hoe lossen we dat op?

Verschillende studies beschouwen het gebruik van probiotica als een ernstig alternatief voor chemicaliën. Probiotica ondersteunen immers een effectieve en veilige reiniging. Bovendien hebben ze een aantal natuurlijke voordelen zoals een reiniging gedurende meerdere dagen, een actieve verwijdering van geurtjes enz.

Meer informatie over probiotische hygiëne..

Onze principes

 1. Welzijn en goede gezondheid

  Het welzijn en de gezondheid van mannen, vrouwen, kinderen en dieren ligt ons nauw aan het hart. Daarom willen we met onze assortimenten iedereen de mogelijkheid bieden om te profiteren van de beste verzorgings- en reinigingsproducten.

 2. Hoge kwaliteit en veiligheid

  Wij stellen dezelfde eisen voor al onze producten: efficiëntie en veiligheid. Wij werken met de beste leveranciers en hebben nauwkeurige productieprotocollen opgesteld om een hoge kwaliteit en volledig veilig gebruik voor iedereen te garanderen.

 1. Ecologie en circulaire economie

  Volgens onze filosofie zijn we slechts ‘huurders’ van deze wereld en moeten we deze zo goed mogelijk achterlaten voor toekomstige generaties. Onze producten zijn ontwikkeld met deze gedachte in het achterhoofd: natuurlijk en veilig voor het milieu.

 2. R&D en innovatie

  Innovatie is een belangrijke drijfveer voor bedrijven en maakt duurzame ontwikkeling mogelijk. Daarom hechten we veel belang aan onderzoek en ontwikkeling (R&D) om producten te kunnen blijven aanbieden die zo veel mogelijk aan de behoeften en verwachtingen van gebruikers voldoen.

Onze producten worden momenteel via verschillende kanalen in verschillende Europese landen gedistribueerd. We richten ons op een netwerk van professionals (artsen, apothekers, dierenartsen) en een effectieve verspreiding onder het grote publiek met de hulp van professionals.

Onze produkten en labels respecteren de verordening (EG) nr. 648/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 31 maart 2004 betreffende detergentia.