Partnerschap


Een meerwaarde voor uw assortiment

Verduurzaming van onze wereldeconomie vergt een lange adem. Bedrijven hebben hierin de belangrijkste sleutelrol. Daarom kiezen wij bewust voor een constructieve dialoog met het bedrijfsleven. In strategische overeenkomsten met onze business partners maken we afspraken over de behaalbare-doelen en de economische voordelen.

Wij zoeken continu naar samenwerkingen met business partners in de markt die de grootste potentie hebben om de meest urgente bedreigingen voor de biodiversiteit op aarde te verminderen. Het gaat om partners die in staat zijn om een hele sector in beweging te zetten of die een duidelijke voorbeeldfunctie hebben. Met ons netwerk beogen we gedragsverandering teweeg te brengen met meetbare resultaten.

Transparantie en uniforme uitstraling zijn de belangrijkste voorwaarden om op een constructieve manier samen te werken. Marketing items en Corporate Identity worden centraal aangestuurd en gecoördineerd. Hierdoor ontwikkeld zich een optimale win-win situatie voor alle aangesloten business partners.

Bent u de ondernemer die onze filosofie ondersteunt en onafhankelijk distributeur wenst te worden van Provilan®, vul dan het contactformulier in.