Koolwaterstof reducerende bacteriën


TERRAA+ koolwaterstoffen reducer is een niet pathogene probiotica samenstelling die speciaal op punt gesteld is voor het behandelen van milieus die door koolwaterstoffen gepollueerd zijn. Het product werkt effectief door deze op een natuurlijke manier te verteren. TERRAA+ koolwaterstoffen reducer kan dus gebruikt worden in geval van besmette grond en water. TERRAA+ koolwaterstoffen reducer wordt gebruikt om milieus die door olie of koolstof houdende producten gepollueerd zijn te saneren. Afhankelijk van het geval is het aangeraden de professionele team van Probiotic Group te raadplegen om toepassing en dosering advies te krijgen.

Dit product kan in de volgende specificiteiten gebruikt worden:

 1. Industriële sanering
 2. Watersanering (meren, vijvers, grondwater)
 3. Grondsanering
 4. Behandeling van betonoppervlakten die door gasolie gepollueerd zijn (benzine stations)
 5. Olieafscheiders
 6. Sanering van ondergrond

Artikelnummer : ND

Probiotiques réducteurs de matières hydrocarbures

Hoe werkt TERRAA+ koolwaterstoffen reducer ?

Onze bacteriën worden geleverd in poedervorm, die de onmisbare elementen inhoudt voor een evenwicht die het verteren van de olieproducten bevordert. Zij zijn in staat de koolwaterstoffen te ontleden dankzij een opeenvolgende oxidaties fenomeen. Dit fenomeen gebeurt dankzij enzymen die de koolwaterstoffen gaan omzetten in alcohol,in carbonzuur en uiteindelijk in Acetyl-CoA die de cyclus van krebs zal ingaan. Het verteren van de koolwaterstoffen is dus een energiebron voor deze bacteriën.


Samenstelling

 1. Zeewaterstoffen
 2. Minerale zouten
 3. Biologische activator
 4. Enzymatisch complex
 5. Plantextracten
 6. Probiotics

Conditionering

 1. 1KG of 10 KG

Aanbevelingen

De verpakking goed sluiten na gebruik. Niet in combinatie met andere producten die de goede werking van de behandeling kunnen schaden gebruiken. Na gebruik handen wassen voor de hygiëne. Op een droge plek tussen 10°C en 35°C bewaren.


Dit product is gecertificeerd

sdkCruelty-free & VeganRecyclable
[ratings id=”1286″]