Pijpreiniger voor stallen


ANNAA+ Waterworks Cleaner reinigt op een milieuvriendelijke manier de drinkwaterleidingen door middel van spoelen. Waterleidingen kunnen na verloop van jaren ernstige vervuiling (biofilm) bevatten. Biofilm is de broedplaats voor pathogene. Wanneer dieren dit binnen krijgen is de kans op ziekte en sterfte zeer groot.

Rond de kwaliteit van drinkwater voor dieren bestaan nog geen wettelijke normen. Maar gezien sommige dieren wel tot 60 liter per dag kunnen drinken, is het logisch dat hier de nodige aandacht aan wordt besteed. Schoon drinkwater zonder pathogene of andere chemische vervuiling is vooral voor jonge pasgeboren dieren van levensbelang. Wij raden aan om drinkwater regelmatig te laten analyseren. Hiervoor kan u ook bij ons terecht. U kan kiezen tussen een chemische en een bacteriële analyse of voor beide. Voor meer info over de analyses kan u contact met ons opnemen.

Artikelnummer : 8719128120805

Pijpreiniger voor stallen

Gebruiksaanwijzing

Deze handeling vereist technische kennis, vraag uw distributeur om een specialist indien nodig. Verzeker u ervan dat tijdens het proces de aftappunten niet kunnen worden gebruikt.

Koppel de watertoevoer los bij de inkomende hoofdleiding en laat het leidingsysteem leegstromen. Sluit een opvoerpomp aan op de hoofdleiding. Voeg 1l ANNAA+ Waterworks Cleaner toe aan 10l handwarm water, vul de waterleiding, en ontlucht bij elk aftappunt. Laat vervolgens de leiding gedurende 12 uur onder druk staan. Daarna afkoppelen en het leidingsysteem laten leegstromen. Vervolgens bij elk aftappunt goed doorspoelen met liefst heet water om alle verontreiniging te verwijderen. Vervolgens het systeem weer aansluiten op de hoofdleiding en nog een keer spoelen.


Samenstelling

  1. Water
  2. Micro-organismen
  3. Oppervlakte-actieve stof

Verpakking

  1. Jerrycan – 5l

Aanbevelingen

Schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Vermijd contact met ogen. Bewaren op een droge plaats tussen de 10°C & 35°C en buiten bereik van kinderen.


Dit product is gecertificeerd

sdkCruelty-free & VeganRecyclable
[ratings id=”1146″]