Stalreiniger


De microbiële werking van ANNAA+ Stables Cleaner zorgt voor een diepgaande reiniging en een stabiele microbiële omgeving. De behulpzame micro-organismen introduceren het gezonde microbiële evenwicht wat zeer belangrijk is voor jonge dieren.

Microbieel reinigen en onderhouden in de veehouderij kan veel voordelen met zich meebrengen zonder dat hiervoor extra moet worden geïnvesteerd of voorbereid. Het vergt echter wel een serieuze discipline van de gebruiker. Bovendien draagt de gebruiker actief bij aan een beter milieu. Met de producten van ANNAA+ kan de agrarische sector het vaak negatieve beeld positief veranderen. Tenslotte wordt het gebruik van antibiotica sterk gereduceerd waardoor het kostenbesparende en productie verhogende resultaten op kan leveren.

Artikelnummer : 8719128120751

Stalreiniger

Gebruiksaanwijzing

Verwijder grofvuil. Voeg 100ml ANNAA+ Stables Cleaner tot aan 10l handwarm water. Afhankelijk van de vervuilingsgraad kan de concentratie worden verdubbeld. Laat het product na het aanbrengen ongeveer 20 minuten inwerken en spoel het schuim vervolgens weg met schoon water. Bij reiniging met hogedruk, volg de instructies van uw apparatuur.


Samenstelling

  1. Water
  2. Oppervlakte-actieve stoffen
  3. Micro-organismen
  4. Geur-absorber
  5. Munt aroma

Verpakking

  1. Jerrycan – 10l

Aanbevelingen

Schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Niet inslikken. Vermijd contact met ogen. Bewaren op een droge plaats tussen de 10°C & 35°C en buiten bereik van kinderen.


Dit product is gecertificeerd

sdkCruelty-free & VeganRecyclable
[ratings id=”1137″]